Crimson Sun – Burned Away

Pam! Valmista tuli viikko takaperin. Kotkalaisbändi lähestyi meitä musiikkivideon kuvauksien tiimoilta elokuussa ja pienen ideoinnin ja palaverauksen jälkeen ryhdyttiin suunnitteluhommiin. Syyskuun loppupuolella rutattiin rankahko kuvausviikonloppu, jossa kahden päivän aikana pyörittiin kuvauspaikoilla runsaat 30 tuntia… Osaltaan se johtui päätöksestä valita kuvauspaikaksi teollisuushallin toinen kerros, ja kun sinne raahaa pakettiautollisen, peräkärryllisen ja pari farmariautollista kuvaus- ja musisointikalustoa, niin voin kertoa että REENIÄ, REENIÄ!

Itse hoidin alkuvaiheessa järjestelijän virkaa, käytännön asioita – lupia, pientä rekvisiittaa, mahdollista budjetointia, lokaatioiden etsimistä yms. Kuvauspaikalle siirryttäessä vastuualue vaihtui valaisijaksi. Siinä sivussa napsin pieniä behind-the-scenes pätkiä, ja ehkäpä tärkeimpänä varmistelin läppärin kanssa että matskut tulee talteen ja että siellä ei suurempia teknisiä kömmähdyksiä ole.

Projektin siirryttyä jälkityöstövaiheeseen, rupesin leikkamaan. Matskua oli tosiaankin kertynyt ihan merkittävästi joten kahlattavaa riitti, vaikka siltikin jäi fiilis että jotain jäi uupumaan tai että parantamisen varaa olisi – mikä on erittäin terve tunne, koska jos näissä hommissa on niinsanotusti “valmis”, niin sit voikin oikeastaan lopettaa… Leikkauksen ja värimaailman annettiin muhia rauhassa, jotta pääsi aina pienen tauon jälkeen katselemaan tuorein silmin mahdollisien virheiden ja vaihtoehtojen varalta – hätäilemällä ja hötkyilemällä pääsee useimmiten harmittelemaan jälkikäteen niitä kämmäyksiä, joten mieluummin näin etenkin kun samanaikaisesti tästä työstettiin myös seminaaritöitä kolmella taholla. Rauhallisella tahdilla, pieni loppurutistus, ja tällaista tuli!

Tällaista tällä kertaa, lisää tällaista!